Voorpublicatie in Santé

Rond de tijd dat ook De extase van Floor in de boekenwinkel ligt kunnen lezers van Santé kennismaken met het boek door een ‘spannende’ voorpublicatie in de leesbijlage die dan bij het  maandblad verschijnt. Een paar zinnen uit deze voorpublicatie:

‘Ergens tussen mijn benen was het al gaan gloeien toen hij zacht mijn borsten raakte en een beetje gaan branden toen hij zo met mijn billen bezig was. Maar ik bemoeide me er niet mee, bewoog niet, ademde gewoon door, hoewel al iets sneller en heimelijk legde ik alvast mijn benen ietsje verder uit elkaar. Even liet hij me los, maar niet lang. Ik merkte hoe Rick lager ging zitten, zodat hij met mijn voeten en enkels kon beginnen. Verse olie.
Verse handen ook.
Ik wist het bijna zeker, net een iets andere touch, niet onplezierig hoor, verre van, er sprak aandacht uit, er werd niet zomaar iets gedaan. Ik hield mijn ogen gesloten en me van de domme.’

0

Leave a Comment