De extase van Floor

De extase van Floor is deel drie van de Floor trilogie en de opvolger van De overgave van Floor en Het spel van Floor. Mede doordat haar liefde Jon polyamoreus is – levenswijze waarbij erkend wordt dat het mogelijk is om met meer dan een persoon tegelijk een intieme relatie te hebben – heeft Floor Rick weer toegelaten in haar leven. Ze geniet van haar twee mannen, beiden Dom, en hun soms ongenadige manier om haar lief te hebben. Floor constateert verbaasd dat ze er, in opdracht van Rick, zelfs trots op is om op een podium te worden aangeboden aan de hoogstbiedende en voor een half uur aan al zijn wensen moet voldoen.

Omslag De extase van Floor

Omslag De extase van Floor

Dan gebeuren er rare dingen in haar leven. Er hangt een halve handboei (bebloed?) aan haar deur, ze ontvangt een dreigbrief. Tegelijkertijd gaat ze zich meer en meer afvragen of haar toenemende behoefte om zich, als sub, volledig en zonder beperkingen ter beschikking te stellen aan een Dom, wel te rijmen is met haar liefde voor twee mannen. Er dringt zich een onmogelijke keuze op, die voelt als een keuze tussen liefde en haar behoefte aan submission.

De extase van Floor in een tweet: Meer #seks, meer #liefde, meer over #kiezen en over #jaloezie. Over (soms heftige maar ook mooie) #BDSM en #polamorie

7

1 Comment

  1. Goed om te zien dat een onderwerp als BDSM, onderdanigheid en alles wat daar bij komt kijken op een Nederlandse manier wordt beschreven.

Leave a Comment