Leesdame: ‘Ik lijk wel een beetje op Floor’

Boegblogger Leesdame heeft net een vernieuwd blog gelanceerd. Zij heeft steeds snel (en ook nog eens positief) over de Floor-trilogie geschreven en toen ik op Twitter over de nieuwe site las nam ik er een kijkje. Uiteraard ‘zocht’ ik ook even op Renee van Amstel en tot mijn verbazing stuitte ik daar ook op een artikel waarin zij zegt dat zij wel ‘bepaalde karakter trekken van Floor uit de Floor-serie van Renee van Amstel’  heeft. Kijk, dat is nou nog eens leuk!
Haar site is trouwens voor lezers de moeite waard. Haar reviews of recensies noemt zij zelf graag anders: leeservaringen. Ze hebben een plezierige, persoonlijke toon, ze zijn kritisch zonder echt af te kraken en gemeend positief als een boek haar heeft geraakt. Bij mijn tweede boek, Het spel van Floor, volgens haar de mooiste van de drie, schrijft ze dat ze moest huilen: een beschreven ervaring kwam dichtbij haar eigen gevoel. Mooi om te lezen. Hier lees je de drie leeservaringen over Floor van Leesdame op haar nieuwe site.

 

0

Leave a Comment