Hoofdstuk 20 – 1: Een geel jurkje

In de rubriek Hoofdstuk 20 publiceer ik dit betreffende hoofdstuk uit De overgave van Floor in de vorm van een vervolgverhaal. Een voorproefje voor degenen die dit eerste deel van Floor nog niet hebben gelezen. Deel 1: Een geel jurkje.

Als Rick geen tijd had gehad was hij er in elk geval in geslaagd om er voldoende van te maken. Hij had zich, vermoedde ik, laten inspireren door de cursus bij Het Stel. We hadden die middag om een uur of vijf afgesproken bij mij thuis. Ik wilde nog even de stad in, zonder specifiek doel maar met creditcard. De economie mocht dan in het slop zitten, ik stelde me zonder enig probleem op als aanjager. Na de tussentijdse loonsverhoging had ik inmiddels ook een reguliere loonsverhoging gehad. Ik spaarde, hoewel niet fanatiek, gaf geld aan twee goede doelen en vond dat ik me kon permitteren om het bedrag van de tussentijdse verhoging elke maand te besteden aan iets leuks. Dit was er een goede middag voor, ik vond het heerlijk om de stad in te gaan zonder enig idee waar ik mee zou thuiskomen. De eerste keer voelde ik me nog wel een beetje schuldig, de tweede keer was dat al een heel stuk minder en de derde keer had ik altijd los geld bij de hand om aan straatmuzikanten, daklozenkrantverkopers of een bedelaar te geven en daarmee was het probleem opgelost. Oké, een uurtje of drie per maand hedonisme, so what?

Rick was blijkbaar ook in de stad en hij had geen zin om te wachten tot de avond om van zijn rechten op zijn slavinnetje gebruik te maken. Zijn berichtje kwam een uurtje of twee na mijn bericht aan hem. Hij had blijkbaar even tijd nodig gehad om zich te oriënteren voor hij gevonden had wat hij zocht: ‘Geel jurkje in de etalage van Dresses. Is er in jouw maat. Kopen en aantrekken,’ luidde de opdracht.

Ik voelde het in mijn buik. Het was nog lang geen avond en we waren begonnen, gelukkig maar. Na het gesprek met Corine waren de belemmeringen verdwenen voor het laten ontstaan van lustgevoelens die samenhingen met onderdanigheid. Ik wilde het en Corine had me ervan overtuigd dat er niets geks aan was. Als het zo was, was het zo. ‘Geniet ervan,’ had ze er nog aan toegevoegd. Ik was van plan dat volop te gaan doen. Mijn signaal van beschikbaarheid was feilloos door Rick opgepikt en nu hoefde ik alleen nog maar te doen wat hij me zei. Heerlijk. Wat wil een meisje nog meer.

Alle delen.

 

 

0

Leave a Comment